اطلاعات کالاهای مصرفی :
نقد و بررسی تخصصی ایسوزو دو کابین D MAX
زمانی که شدیدترین تحریم ها روی صنعت خودروسازی ایران اعمال نشده بود، در گذشتهای نه چندان دور و زمانی که صنعت خودروسازی ایران تحت شدیدترین تحریمها قرار نگرفته بود، پیکاپهای ژاپنی مثل ایسوزو D-MAX در صنایع خودروسازی داخلی تولید می شدند. گروه بهمن تولید و عرضه اولین نسل از ایسوزو D-MAX بازار ایران را برعهده داشت و این پروژه بین سالهای 1394 تا 1396 انجام شد. با این که نسلهای بعدی ایسوزو D-MAX به بازارهای جهانی ارائه شدند، اما نسلهای جدید به بازار ایران عرضه نشد و پیکاپهای چینی جایگزین آن ها شدند. در حال حاضر از جمله پیکاپهای ژاپنی دست دوم بازار ایران می توان به تویوتا هایلوکس، ایسوزو D-MAX به همراه نیسان ناوارا (نیسان پیکاپ) اشاره کرد.
همه می دانند که شرکت ژاپنی ایسوزو در ساخت خودروهای تجاری سنگین و نیمه سنگین تبحر زیادی دارد، در سال 2002 این خودروساز تصمیم گرفت تا به بازار پیکاپها قدم بگذارد. برای این منظور از جنرال موتورز درخواست کمک کردند و پلتفرم شورولت کلرادو را در اختیار گرفتند. اولین نسل ایسوزو D-MAX بر اساس پلتفرم پیکاپ اندازه متوسط جنرال موتورز توسعه پیدا کرد که به عنوان یک پیکاپ قدرتمند و محکم در بازار جهانی شناخته شد.
اولین نسل ایسوزو D-MAX طی سالهای 2002 تا 2012 روی خط تولید بود و به صورت نسخههای تک کابین و دو کابین تولید می شد. علاوه بر ژاپن و ایران این پیکاپ در شیلی، چین، مصر، تونس، تایلند، انگلیس، پرتغال، اکوادور، نیجریه، فیلیپین و آفریقای جنوبی نیز به تولید میرسید. گروه بهمن نیز تنها نسخه دوکابین آن را بین سالهای 1394 تا 1396 به بازار آورد.
کابین ایسوزو دو کابین D MAX
همان طور که گفتیم ایسوزو برای ساخت مدل دی مکس، از پلتفرم و کمک جنرال موتورز بهره مند شده است. ظاهرا این همکاری در بخشهای دیگری هم ادامه داشت، چون کابین ایسوزو D-MAX شباهت زیادی به پیکاپهای آمریکایی دهه 2000 دارد. داخل این خودرو ساده طراحی شده و تمامی ابزار در دسترس کاربر قرار گرفته اند. از دکمههای کنترلی در کابین ایسوزو D-MAX به صورت فراگیری استفاده می شود، در نتیجه نیازی به کلنجار رفتن با کنترلرهای لمسی نیست. روی فرمان ایسوزو D-MAX دکمههای کنترلی وجود ندارد و ابعاد نمایشگر سیستم چندرسانهای آن هم کوچک است. علاوه بر این جنس بسیاری از قطعات کابین از پلاستیک خشک است که احتمالا در بلند مدت دچار آسیب دیدگی می شوند. در کل کابین ایسوزو D-MAX ساده، کاربردی و اقتصادی است.
طراحی ایسوزو دو کابین D MAX
با گذشت دو دهه طراحی ایسوزو D-MAX همچنان نسبت به رقبای چینی برتر است. نسخههای ایسوزو D-MAX که در بازار ایران عرضه شده، به نسخه فیس لیفت نسل اول آن تعلق دارد که در مقایسه با نمونههای اولیه ظاهر جانبی و پشتی زیباتری دارند. نمای جلوی ایسوزو D-MAX تهاجمی و هیجانی طراحی شده، گویی با یک سدان اسپرت روبرو هستید. نمای جانبی ایسوزو D-MAX بسیار ساده است و دربها منظم و بدون پیچیدگی ساخته شدهاند. این سادگی در نمای عقب ایسوزو D-MAX هم به چشم می خورد. چراغها و درب بار کاملا ساده و بدون پیچیدگی سرجای خود قرار گرفتهاند. البته توجه داشته باشید که این خودرو در دوره ای طراحی شده که به زیبایی ظاهری آنها توجه چندانی نمیشد.
امکانات رفاهی ایسوزو دو کابین D MAX
چون ایسوزو دو کابین D MAX مربوط به دو دهه پیش است در بخش امکانات رفاهی نباید توقع زیادی از آن داشت. با این حال از جمله امکانات این خودرو می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- کروز کنترل
- دو کیسه هوا
- خروجی برق 12 ولت
- سیستم تهویه دستی
- روکش صندلی پارچهای
- چراغهای مه شکن جلو و عقب
- آینههای جانبی تنظیم شونده برقی تاشو به همراه گرمکن
- سیستم صوتی به همراه چهار بلندگو و نمایشگر سفارشی