گالری تصاویر
اطلاعات کالاهای مصرفی :
نقد و بررسی تخصصی دی اس کراس بک 7 ریولی
ششمین محصول خانواده DS، دی اس 7 کراس بک بود که در سال 1397 آرین موتور آن را به بازار ایران معرفی کرد. فرانسویها این پرچمدار را براساس پلتفرم EMP2 ساختند؛ EMP2 همان پلتفرمی است که پیش از این در پژو 3008 نسل دوم، پژو 5008 نسل دوم و حتی سیتروئن C4 ایرکراس به کار برده شده بود. بدون شک این کراساور جمع و جور گرانترین و حتی لوکسترین خودرو فرانسویها محسوب می شود و برای رقابت مستقیم با مرسدس بنز و آئودی به میدان آمده است.
این خودروی فوق لاکچری برای مشتریان مشکل پسند اروپایی ساخته شده و به خاطر ویژگی های خاصش مثل جلوپنجره الماسی (معروف به دایاموند) که برای نخستین بار در خانواده DS به کار برده شده بود، یا کابینش با داشتن دو مانیتور عریض با کیفیت HD یکی در بالای داشبورد و دیگری به عنوان صفحه کلید استفاده می شود. دیگر ویژگی بارز دی اس کراس بک 7 ویژگی سوم دیگر این خودرو، ساعت آنالوگی آن است که بالای مانیتور و مابین دریچههای تهویه قرار گرفته و کمپانی فرانسوی B.R.M سازنده آن است. پس از فشردن دکمه استارت این ساعت، دقیقا 180 درجه میچرخد و بعد به سرنشینان نمایش داده میشود.
یکی دیگر از مهمترین ویژگیها، در طراحی ظاهری دیاس 7، استفاده از چراغهای LED در جلو و عقب خودرو می باشد که در عقب، این چراغها به شکل سه بعدی ساخته شده و ظاهر فریبندهای دارند. هر کدام از این چراغ ها به سه چراغ LED مکعبی (معروف به LED یخی) مجهز شده اند. همچنین این چراغها از سنسور نور (شامل اتولایت و نوربالا اتومات) بهره می برند که با حرکت فرمان نیز میچرخند. در نسخههای فول این خودرو از تکنولوژی Active LED Vision استفاده شده که می توان شدت و زاویه نور چراغ جلو را به صورت هوشمند و در 6 حالت مختلف تنظیم کرد. این حالتها شامل حالت پارک، حالت شهری (سرعت کمتر از 50)، حالت جادهای (سرعت 50 تا 110)، حالت اتوبان (سرعت بیشتر از 110) و حالت بارانی می شود.
ثروتمندان ایرانی یکی از خوش شانسترین مشتریان 7 کراسبک در سراسر جهان هستند. چون هم یکی از قویترین پیشرانههای فرانسوی را دارد و هم گیربکس دوکلاچه روی آن نصب شده است. پیشرانه این فرانسوی همان قلب دیاس 4 کراسبک می باشد که پژو 2008 ایران خودرو هم از آن بهره می برد. 7 کراسبک قرار بود در سه تیپ وارد بازارهای ایران شود. اما پای تیپ «پرفورمنس لاین» آن به ایران باز نشد و در نهایت تنها تیپهای «اوپرا یا فول» و «ریوولی یا نیمه فول» به فروش رسیدند.
مزایای دی اس کراس بک 7 ریولی
- فضای جادار کابین
- کیفیت ساخت بالا
- تعلیق کارآمد و هوشمند
- سطح بالای تجهیزات رفاهی
- پیشرانه قدرتمند (نسبت به رقبا)
معایب دی اس کراس بک 7 ریولی
- واردات محدود
- خدمات پس از فروش
- ساختار دیفرانسیل جلو (نسبت به رقبا)
می توانید خودروهای زیر را نیز بررسی کنید: