گالری تصاویر
اطلاعات کالاهای مصرفی :
نقد و بررسی تخصصی رنو سیمبل ال ای 1.6 اتوماتیک 2008-2012
بعد از این که داچیا لوگان در پروژه ی بازار جهانی موفق شد، رنو تصمیم گرفت تا نسل جدیدی از این خودرو را در سال 2012 به بازار عرضه کند. زمانی که مونتاژ نسل اول لوگان (تندر 90) همچنان در ایران ادامه داشت، نسل دوم این خودروی اقتصادی با نام سیمبل و در سال 2015 به شکل وارداتی به ایران آمد. با وجود این که سیمبل در دو تیپ PE و LE در بازار موجود بود اما از لحاظ تجهیزات نسبت به دیگر تیپهای مشابهاش در بازار خاورمیانه متفاوت بود. LE فولترین تیپ سیمبل محسوب می شود که امکانات بیشتری مثل کامپیوتر سفری، تهویه اتومات، دکمههای کنترلی فرمان و تنظیم برقی آینههای جانبی را در اختیار مالکان خود قرار میدهد. کیفیت بالا، امکانات متنوع و بهبود ایمنی برتریهای سیمبل در مقایسه با تندر90 هستند.
از نظر سطح امکانات رنو سیمبل در چند تیپ مختلف به بازار عرضه شده که نسخههای لوآپشن آن اوضاع اسفناکی دارند اما نسخههای فول LE و PE از امکانات بیشتری بهره می برند که می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- کامپیوتر سفری
- رینگهای آلومینیومی
- سنسور فشار باد تایرها
- چراغ های روشنایی در روز
- سنسور و دوربین دنده عقب
- سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک
- ترمزهای مجهز به ABS و EBA
- کروزکنترل و محدودکننده سرعت
- شیشه بالابرها و آینههای جانبی برقی
- کیسه هوا برای راننده و سرنشین کناری
- سیستم مولتی مدیا با نمایشگر 7 اینچی مجهز به رهیاب و بلوتوث
در نظر داشته باشید که سیمبل هنوزم در برابر رقبای چینی خود کمبودهای زیادی در لیست امکانات رفاهی خود دارد. در نسخههای فول این کمبودها خیلی آزاردهنده نیستند و با خاطر کیفیت ساخت و دوام بالاتر، می توان از آن ها چشم پوشی کرد.
مزایای رنو سیمبل ال ای 1.6 اتوماتیک
- کیفیت ساخت
- هزینه نگهداری
- دوام فنی بالا نسبت به رقبا
معایب رنو سیمبل ال ای 1.6 اتوماتیک
- فرمانپذیری
- واردات محدود
می توانید خودروی زیر را نیز بررسی کنید:
رنو سیمبل پی ای 1.6 اتوماتیک 2008-2012