دسته بندی
گالری تصاویر
اطلاعات کالاهای مصرفی :
نقد و بررسی تخصصی وانت فوتون تونلند دو دیفرانسیل بنزینی
یک پیکاپ واقعی توانایی فنی بالایی جهت عبور از مناطق صعب العبور دارد. شرکت فوتون چین برای وانت فوتون تونلند دو دیفرانسیل، دو پیشرانه قدرتمند در نظر گرفته است که در مدل بنزینی (Foton Pickup Tunland Petrol doubledifferential) پیشرانه آن 4 سیلندر و 2378 سی سی حجم دارد. این موتور قادر است 130 اسب بخار قدرت در 5250 دور در دقیقه و 210 نیوتن متر گشتاور در 2000 الی 4000 دور در دقیقه تولید کند. در مدل دیزلی (Foton Pickup Tunland diesel doubledifferential) پیشرانه آن 4 سیلندر و 2776 سیسی حجم دارد. این موتور قادر است 164 اسب بخار در 3600 دور در دقیقه و 360 نیوتنمتر گشتاور در 3000 دور در دقیقه تولید کند. در هر دو مدل گیربکس از نوع 5 سرعته می باشد که توسط شرکت Getrag آلمان ساخته شده است و از کیفیت خوبی هم برخوردار است.
بر اساس اطلاعات به دست آمده از شرکت ایران خودرو مصرف سوخت مدل های بنزینی تونلند در یک سیکل ترکیبی معادل 10.8 لیتر در هر 100 کیلومتر و مدل های دیزلی معادل 8.5 لیتر در هر 100 کیلومتر می باشد.
شاید این گونه به نظر برسد که این خودرو مصرف بسیار بالایی دارد، اما وقتی که آن را با خودوهایی مثل آسنا، هایلوکس و ریچ مقایسه کنید متوجه می شوید که میزان مصرف سوخت آن غیراقتصادی نیست و برای یک پیکاپ قدرتمند واقعی عادی محسوب می شود. یکی از معایب این خودرو چالاکی بسیار کم آن است، به گونه ای که شتاب 0 تا 100 آن در نمونه بنزینی 18 ثانیه و در نمونه دیزلی 14 ثانیه ثبت شده است.
آن چه که باعث ابهت این خودرو می شود ابعاد بزرگ، کاپوت برآمده و سپر حجیم آن است. باید پذیرفت که طراحی ظاهری این خودرو حرفی زیادی برای گفتن ندارد و در برخی قسمت ها ناهماهنگی به چشم می خورد. فضای داخل کابین ساده و کسل کننده طراحی شده و متریال به کار رفته از جنس پلاستیک نامرغوب است.
چون ابعاد کابین بزرگ است، سرنشینان جلویی فضای پا و سر خوبی در اختیار دارند اما در قسمت عقب خودرو مثل سایر پیکاپ های دو کابین فضای کمتری برای سرنشینان عقب در نظر گرفته شده است که در سفرهای طولانی کمی آزاردهنده خواهد بود.
ارزش خرید وانت فوتون تونلند بنزینی
با امکاناتی که فوتون تونلند در این رنج قیمت دارد، گزینه مناسبی برای علاقه مندان طبیعت است. با صرف هزینه بیشتر می توانید پیکاپ آسنا را داشته باشید که خودرویی مدرن تر و چابک تری است و با داشتن قابلیت Auto Lock طبیعت گردی لذت بخشی را به شما هدیه می دهد.
رقبای وانت فوتون تونلند بنزینی
اصلی ترین رقیب این خودرو، پیکاپ آسنا است که امکانات کامل تری دارد و خودروی کارآمدتری برای رانندگی در مسیرهای ناهموار و جاده های کوهستانی محسوب می شود.
می توانید خودروهای زیر را نیز بررسی کنید:
وانت فوتون تونلند دو دیفرانسیل دیزلی