اطلاعات کالاهای مصرفی :
نقد و بررسی تخصصی آلفارومئو میتو
آلفارومئو میتو یک خودروی هاچبک از نوع سه در سوپرمینی است که برای اولین بار در نمایشگاه خودرو بریتانیا در سال 2008 به نمایش گذاشته شد. تاکنون فقط یک نسل از این خودرو به بازار عرضه شده و سال 2018 تولید آن به پایان رسید. شرکت آلفا موتور که نماینده رسمی آلفارومئو در کشور ایران می باشد، موفق شد از سال 2012 عرضه میتو را در بازار کشورمان شروع کند. اما به خاطر علاقه کم مردم به داشتن خودرویی با مدل هاچبک سوپرمینی سه درب در بازار ایران توجه مشتریان به مدل بزرگتر آن یعنی آلفارومئو جولیتا جلب شد. در سال 2015 واردات آلفارومئو میتو متوقف گردید و تنها مدل جولیتا تا قبل از ممنوعیت واردات خودرو به بازار ایران عرضه می شد.
طراحی آلفارومئو میتو
از نظر طراحی این خودرو به برادر بزرگترش یعنی جولیتا شباهت زیادی دارد. یعنی چراغها، سبک طراحی سپر جلو و جلو پنجره مثلثی شکل آن شباهت زیادی به جولیتا دارد. با وجود این نمای جلو به گونه ای طراحی شده که فضای خالی زیادی روی سپر بدون جزئیات به چشم می خورد که ممکن است به ذائقه شما خوش نیاید. اما از نمای جانبی می توانید از شیب مناسب سقف و حالت اسپرت طرح فریم پنجرهها لذت ببرید. در طراحی این خودرو سعی شده تا با ایجاد حجمهایی در قسمت تحتانی بدنه و دور گلگیرها و وجود یک خط شانهای حجیم، فرم زیباتری به این هاچبک ایتالیایی اختصاص داده شود. البته بهتر بود این حجم پردازی ها به صورت هنرمندانه تر و ظریف تر انجام شود. در نمای عقب چراغ ها به صورت دایره ای طراحی شده و در دو طرف درب کوچک صندوق عقب قرار گرفته اند. ارتفاع نسبتا زیاد سپر باعث می شود که این خودروی ریز نقش بلندتر نشان داده شود. علاوه بر این حجم کلی سپر نمای عقب میتو را بزرگ تر نشان می دهد. در کل ظاهر آلفارومئو میتو اصالت ایتالیایی خود را حفظ کرده است.
کابین آلفارومئو میتو
داخل کابین با طراحی ساده ای مواجه می شوید. دریچههای تهویه، گرد طراحی شده و کنسول میانی داشبورد مشابه انواع موجود در خودروی رنو ال 90 می باشد. طرح فیبر کربن، داشبورد و سایر بخش ها را اسپرت تر نشان می دهد. غربیلک فرمان و پنل کیلومتر شمار پشت آن طرح جالب و خوشایندی دارند. صندلی ها روکش چرمی با کیفیتی داشته و پدال ها با طرح فلزی خود حس و حال اسپرت به راننده منتقل می کنند. متریال به کار برده شده کیفیت خوبی دارند. از طرفی ردیف دوم این خودرو فضای کمی دارد و برای حضور افراد بزرگسال با جثه درشت مناسب نیست. در عوض صندلی های جلو فضای مناسبی را در اختیار سرنشینان قرار می دهد. به طور کلی طراحی کابین آلفارومئو میتو در سطح قابل قبولی قرار دارد. اما گنجایش کابین و محفظه بار وسیع نیست.
امکانات آلفارومئو میتو
از جمله امکانات رفاهی این خودرو می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- بلوتوث
- دیلایت
- اتولایت
- سانروف
- ترمز کمکی
- کروز کنترل
- پدال شیفتر
- سنسور باران
- پورت 12 ولت
- چراغ جلو زنون
- پشت سری فعال
- حسگر پارک عقب
- گرمکن صندلی جلو
- ترمز ضد قفل ABS
- روکش صندلی چرمی
- صندلی عقب تاشونده
- فرمانپذیری هوشمند
- تهویه اتوماتیک دوگانه
- کنترل کشش و پایداری
- سامانه کنترل دور موتور
- آینه وسط الکتروکرومیک
- کنترل ترمزها در پیچ CBC
- کمربند ایمنی پیشکشنده
- نمایشگر مرکزی درگاه USB
- کنترل ایستایی در سربالایی
- چراغهای مه شکن جلو و پشت
- توزیع الکترونیکی نیروی ترمزEBD
- آینه جانبی تاشونده برقی با گرمکن
- سه حالت رانندگی (اسپرت و نرمال و زمستانی)
- صندلی راننده و سرنشین جلو شش حالته دستی
- 6 عدد کیسه هوای راننده و سرنشین جلو و پردهای و جانبی
- فرمان برقی چهار حالته با روکش چرم و دکمههای کنترل از نوع حساس به سرعت
مشخصات آلفارومئو میتو
آلفارومئو میتو به یک پیشرانه چهار سیلندر توربوشارژ مولتی ایر مجهز شده است که 1.4 لیتر حجم داشته و می تواند 135 اسب بخار قدرت و 206 نیوتن متر گشتاور تولید کند. سپس نیروی تولید شده به وسیله یک جعبه دنده شش سرعته اتوماتیک دوکلاچه به چرخهای جلو منتقل می شود تا شتاب 0 تا 100 برابر با 8.4 ثانیه برای هاچبک ایتالیایی فراهم آورد. حداکثر سرعت میتو 207 کیلومتر بر ساعت محاسبه شده و میانگین مصرف سوخت آن 5.6 لیتر در 100 کیلومتر می باشد. از جمله ویژگی های این خودرو می توان حساسیت جعبهدنده، فرمان پذیری مناسب، شتاب و عملکرد فنی مهیج و سیستم تعلیق نسبتا خشک را نام برد.
مزایای آلفارومئو میتو
- ایمنی بالا
- کابین با کیفیت
- فرمانپذیری مناسب
- طراحی ظاهری اسپرت
- شتاب و عملکرد فنی مطلوب
معایب آلفارومئو میتو
- پیچیدگی فنی
- عدم گستردگی کافی خدمات پس از فروش
- کابین نه چندان جادار به ویژه در ردیف عقب و ورود سخت به ردیف دوم
بازار خرید و فروش آلفارومئو میتو
خودروی میتو به دلیل این که ویژگی های کاربردی جولیتا را ندارد و قیمت آن هم تا حدی بالاست. متاسفانه موفق نشد آن طور باید و شاید به اندازه جولیتا در بازار ایران محبوبیت داشته باشد. این امر باعث شد که شرکت وارد کننده هم تصمیم به لغو واردات این خودرو را در سال 2015 داشته باشد و تمرکز خود را روی مدل جولیتا بگذارد. به همین دلیل نمی توان بازار پررونقی را برای این خودرو در نظر داشت.
می توانید خودروهای زیر را نیز بررسی کنید: