گالری تصاویر
اطلاعات کالاهای مصرفی :
نقد و بررسی تخصصی بی ام و 730ال آی اتوماتیک 2008 به بالا
در سال 2015 بی ام و سری 7 نسل G11 به بازار معرفی شد. به نسخه طویل تر این خودرو اصطلاح LWB را نسبت داده اند که به معنی فاصله محوری بیشتر است، این نسخه را با کد G12 می شناسند و با حدود 20 سانتیمتر طول بیشتر به بازار معرفی شد. در همان سال سری 7 اتاق G11 تحت مدل 2016 به بازار جهانی راه یافت تا با مرسدس بنز اس کلا W222 به رقابت بپردازد. در ژوئن 2015 این خودرو برای اولین بار در مونیخ به صورت عمومی رونمایی شد. ابتدا طراحی این خودرو مورد انتقاد قرار گرفت و بسیاری از افراد سری 7 جدید را از روی تصاویرش تحت پیش داوری قرار دادند. اما با ورود این خودرو به خیابانها، بسیاری از انتقادات به تحسین تبدیل شدند.
بی ام و در سال 2019 تصمیم گرفت یک بروزرسانی روی سری 7 اعمال کند. بنابراین نسخه فیس لیفت آن را با ظاهری جدید رونمایی کرد به گونه ای که تولید آن تا به امروز همچنان ادامه دارد. از جمله این تغییرات می توان به سپرهای جدید، جلو پنجره بزرگتر و چراغهای جلوی جدید اشاره کرد. چراغهای عقب نیز تغییر کرده اند و مثل بسیاری از خودروهای جدید، آن ها هم به وسیله ی یک لایت بار به هم متصل هستند.
کابین بی ام و 730ال آی اتوماتیک
با ورود به کابین سری 7 ضمن مشاهده المان های محصولات اختصاصی بی ام و با فضایی مدرن مواجه می شوید. پشت آمپرهای دیجیتالی، نمایشگری به صورت تبلت و غربیلک فرمان چند منظوره همگی بهتر و مدرنتر از قبل شدهاند. مخصوصا سیستم فرامین حرکتی که از امکانات جدید این خودرو است. بعضی از مدلهای وارداتی کشور از نوع VIP چهار نفره هستند و امکانات رفاهی بیشتری را در اختیار خریداران قرار می دهند.
طراحی بی ام و 730ال آی اتوماتیک
آخرین مدل فیس لیفت شده نسل سری 7 به بازار ایران راه پیدا نکرد و تمامی خودروها از سری اولیه هستند. جلو پنجره دو تکه که ویژگی خاص طراحی خودروهای بی ام و است، در این مدل هم در بزرگترین حالت خود برای یک بی ام و سدان تدارک دیده شده است. با این که در خصوص ابعاد این جلو پنجره انتقاداتی وارد شد. اما قبل از این که واقعا بزرگ باشد، بزرگ دیده میشود. فرم چراغهای جلو تغییر کرده و برای اولین بار در سری 7 به جلو پنجره متصل اند. این طراحی بعدها نیز در سری 5 نسل G30 دیده شد. از نمای جانبی کشیدگی خودرو و ابعاد بزرگ در عقب مخصوصا در مدلهای 730Li به چشم می آیند. نمای عقب طراحی بسیار با شکوهی دارد و بی ام و با هنرمندی تمام موفق شده تعادل خوبی بین اسپرت بودن و لوکس بودن محصولاتش که در سری 7 الزامی است برقرار کند. برعکس بسیاری از خودروهای مدرن موجود در بازار امروز، خروجیهای اگزوز بی ام و سری 7 کاملا واقعی اند.
امکانات رفاهی بی ام و 730ال آی اتوماتیک
از جمله امکانات رفاهی این خودرو می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- چراغ شور
- وکیوم درها
- رادار ترافیک
- گرمکن کنسول
- رادار عابر پیاده
- رادار جلو و عقب
- لاستیک ران فلت
- درب صندوق برقی
- رادار تغییر خطوط
- دوربین 360 درجه
- سر دنده ی سرامیکی
- کروز کنترل هوشمند
- پرده های جانبی برقی
- مانیتورهای پشت صندلی
- تهویه ی خودکار چهارگانه
- سوئیچ دارای صفحه نمایش
- نورپردازی داخلی در 6 رنگ
- مانیتور 10.25 اینچی لمسی
- ماساژور صندلی های عقب و جلو
- سیستم هوشمند چرخ های عقب
- سقف پانوراما با طرح نمای آسمان
- سیستم حرفه ای Harmon Kardon
- گرمکن و سردکن صندلی های جلو و عقب
- سیستم نمایش اطلاعات روی شیشه ی جلو
رقبای بی ام و 730ال آی اتوماتیک
امروزه قیمت سری 7 در بازار به صورت نجومی افزایش یافته است و چنین قیمتی از دید یک مصرف کننده اصلا توجیهی ندارد. به طور تقریبی می توان گفت سری 7 در بازار ایران رقیبی ندارد. با این وجود مرسدس بنز S500 اتاق W222 که رقیب آن محسوب می شود، به تعداد محدودی به ایران آمده است. رقبای دیگر مثل پورشه پانامرا و مازراتی کواتروپورته هم یا قدیمی شدهاند و یا بسیار انگشت شمار اند. این موضوع و ارائه خدمات برتر بی ام و در ایران، سری 7 را به انتخاب اول لوکس سواران بازار تبدیل میکند.
می توانید خودروهای زیر را نیز بررسی کنید:
بی ام و 730آی اتوماتیک 2001-2008