دسته بندی
خودرو های مشابه
گالری تصاویر
اطلاعات کالاهای مصرفی :
نقد و بررسی تخصصی سمند سورن معمولی
فضای کابین سمند سورن (Samand Soren basic) دلنشین و جذاب است. البته در نسخه های سورن ELX این زیبایی با تریم مشکی و تغییر داشبورد دو چندان شده است. طراحی جذاب کابین در سال های اخیر باعث شده تا مشتریان بیشتری به خرید این خودرو روی بیاورند. با استارت پیشرانه سورن موتور EF7 به آرامی شروع به کار می کند که این عملکرد خیلی پایدار نیست. سورن یک سواری سنگین وزن است. بنابراین تهاجمی و هیجان انگیز نیست و این کار مستلزم فشار بیشتر روی پدال گاز، پیشرانه و گیربکس است. این کار باعث می شود که صدا از سمت پیشرانه به فضای کابین نفوذ کند. لازم است بدانید که این صدا تنها صدای نفوذی به داخل کابین نیست. به دلیل کاهش کیفیت مونتاژ و استفاده از مواد نامرغوب در سال های اخیر، در حال حاضر کابین سورن نسبت به گذشته آسیب پذیرتر شده است و در صورتی که با این خودرو رفتار ملایمی نداشته باشید بعد از مدتی صداهای ایجاد شده داخل کابین آزار دهنده خواهد بود.
در نسخه های مجهز به موتور توربو شارژ (EF7 TC) شاهد افزایش چالاکی و توان خروجی موتور خودرو هستیم که تجربه رانندگی هیجان انگیزی را برای شما رقم می زنند. تمامی نسخه های سورن توربو به ترمزهای چهار چرخ دیسکی مجهز هستند. اما فقط بعضی از تیپ های سورن ELX چنین قابلیتی دارند. می توان گفت که سورن قدرت ترمزگیری قابل قبولی دارد و رضایت شما را جلب خواهد کرد. فضای باری 500 لیتری و کابین جادار شما را در مسافرت های خانوادگی یاری می کند.
فراوانی قطعات و دسترسی آسان به لوازم یدکی از مزیت های خودروهای سورن و سورن ELX به شمار می روند.
ورود دنا در سال 1394 توسط شرکت ایران خودرو باعث شد تا خودروی سورن ELX از طرف دنا و سمند LX تحت فشار دو جانبه قرار گیرد و ارزش خرید خود را از دست بدهد. این شرایط برای سورن توربو نیز صادق است. هزینه ی نگهداری بالا و ایرادات فنی موجب شد تا در سال 1397 تولید این خودرو هم متوقف شود. در نهایت دنا توربو شارژ زمانی تولید شد که بسیاری از نواقص سورن توربو برطرف شده بود و این امر باعث شد بازار دست دوم سورن توربو را به شدت ضعیف کرد. همگی این موارد دست به دست هم دادند تا موقع فروش هر کدام از مدلهای سمند سورن با بیان تفاوتها مشتریان را جهت خرید ترغیب کنید!
می توانید خودروهای زیر را نیز بررسی کنید: