دسته بندی
خودرو های مشابه
گالری تصاویر
اطلاعات کالاهای مصرفی :
نقد و بررسی تخصصی پژو 206 تیپ 3
بهتر است بدانید که تیپ بندی پژو 206 به گونه ای است که از تیپ 1 تا 3 مشخصات فنی یکسانی برای آنها تعریف شده است. با بررسی مشخصات این خودرو درمی یابیم که از پیشرانه 1.4 لیتری TU3 و گیربکس 5 سرعته دستی، کشش و شتاب معمولی برخوردار است. اگر معیار شما خودرویی با گیربکس متفاوت، موتور قوی تر و بزرگ تر با تعداد سوپاپ بیشتر است توصیه می شود سراغ نسخه های بالاتر بروید. اما اگر به دنبال امکانات رفاهی هستید، پژو 206 تیپ 3 به عنوان آپشنال ترین مدل از TU3 شناخته می شود. در نسخه جدید آن سقف شیشه ای اضافه شده تا فاصله اختلاف آن با مدل تیپ 2 بیشتر شود. سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک، رینگهای آلومینیومی، ترمزهای دیسکی عقب، شیشه بالابر برقی درهای عقب، پشتسری صندلیهای عقب و آینههای جانبی برقی همرنگ با بدنه از دیگر امکانات این خودرو می باشد.
در این میان نقاط ضعفی مانند فضای بسیار کم صندلی عقب، پیشرانه 8 سوپاپ با راندمان پایین، قدیمی بودن پلتفرم، کیفیت ساخت پایین و هندلینگ متوسط ماشین وجود دارند، اما تنوع کم خودروهای هاچ بک در بازار باعث می شود که مشتریان این نقاط ضعف را نادیده بگیرند و تمرکز خود را روی نقاط قوت آن بگذارند. در شرایط تحریم ها امتیاز گستردگی خوب شبکه خدماتی یک برگ برنده محسوب می شود. از طرفی ترمزگیری به نسبت خوب، مصرف سوخت مناسب و بازار فروش پررونق از مزایای خوب این خودرو هستند.
داخل پژو 206 تیپ 3
فرمان، داشبورد و رودری های قدیمی داخل کابین تیپ 3، شما را به یاد تیپ 2 می اندازد. اما وقتی که کاور سقف را کنار می زنید، ظاهر کلی برای سرنشینان عقب متفاوت خواهد بود. وجود پشتسریهای عقب، تهویه مطبوع اتوماتیک و کلیدهای بیشتر حس بهتری را به شما منتقل می کند. طراحی داخلی این خودرو واقعا جای تشویق دارد. چرا که بعد از گذشت سال ها همچنان جذابیت خود را در رده خودروهای اقتصادی حفظ کرده است. حیف که در طول زمان کیفیت متریال این خودرو کاهش یافت است. خرید این خودرو به خاطر فضای اندک برای سرنشینان عقب و صندوق عقب 245 لیتری به خانواده های دارای 2 فرزند بزرگسال توصیه نمی شود.
طراحی پژو 206 تیپ 3
از نظر ظاهری تیپ 2 با تیپ 3 فرق چندانی با هم ندارند. تنها رینگ های فولادی جایگزین آلومینیومی شده، آینه ها همرنگ بدنه ماشین شده و سقف پانورامیک ظاهر شیک و مدرنی به خودرو داده است. طراحی 206 برگ برنده این محصول است چرا که بعد از گذشت سال ها در این رنج قیمتی هنوز هم خودرویی خوش قیافه محسوب می شود و از مد نیوفتاده است.
مشخصات پژو 206 تیپ 3
مشخصات فنی این خودرو همان پیشرانه قدیمی 4 سیلندر 8 سوپاپ 1.4 لیتری TU3 است. از نظر پرفورمنس مشابه تیپ 2 عمل می کند. 75 اسب بخار قدرت در دور موتور 5300 و 118 نیوتنمتر گشتاور در دور موتر 3400 که به شتاب رسمی کاملاً معمولی 14.1 ثانیه و حداکثر سرعت 170 کیلومتر بر ساعت می رسد. مصرف سوخت آن مناسب یعنی در شرایط رانندگی ترکیبی 6.4 لیتر می باشد و به کیفیت پایین بنزین حساس نیست. همچنین به قطعات یدکی آن دسترسی دارید. گیربکس 5 سرعته دستی نیروی تولید شده از موتور را به چرخ های جلو هدایت می کند. فرمان برقی ندارد و از ترمزهای دیسکی به جای کاسه ای در قست عقب استفاده شده است.
امکانات پژو 206 تیپ 3
از جمله امکانات و تجهیزات این خودرو می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- ایموبلایزر.
- رادیوپخش.
- ایربگهای جلو.
- فرمان هیدرولیک.
- رینگهای آلومینیومی.
- ترمزهای عقب دیسکی.
- مه شکنهای جلو و عقب.
- شیشه بالابرهای برقی جلو.
- پشتسری صندلیهای عقب.
- سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک.
- سقف پانورامیک با کاور دستی.
- شیشه بالابر برقی درهای عقب.
- آینههای جانبی برقی همرنگ با بدنه.
- ترمزهای مجهز به ABS, EBD وEBA.
- تنظیم ارتفاع نوع چراغهای جلو از داخل.
رقبای پژو 206 تیپ 3
با توجه به افزایش قیمت خودرو و کم شدن ارزش کالا نسبت به رقم پرداختی. باز هم 206 حریف قدری در این رنج قیمت ندارد. خط تولید ام وی ام 315 و برلیانس H220 هم متوقف شده تا هاچ بک ایران خودرو قدرت خود را در بازار حفظ کند. در این میان کوئیک با وجود کاستی های ایمنی و کیفی و قیمت ارزان تر با آن رقابت می کند. از طرفی نسخه پایه پژو 207 دندهای با پیشرانه قویتر و طراحی به روزتر رقیب خوبی به نظر می رسد. اگر خودروهای هاچ بک را کنار بگذاریم خودروهایی نظیر پارس، دنا و رانا رقبای این خودرو محسوب می شوند.
می توانید خودروهای زیر را نیز بررسی کنید: