اطلاعات کالاهای مصرفی :
نقد و بررسی تخصصی ام جی RX5
شرکت خودروی سازی انگلیسی ام جی (MG) درسال 1924 تاسیس شد که بسیاری از تولیدات کلاسیک آن به خودروهای اسپرت روباز دو سرنشینه مربوط می شد، اما اخیرا ام جی به تولید خودروهای سدان و کراس اور روی آورده است. سیسیل کیمبر اوایل دهه 1920، کمپانی ام جی را در گاراژ موریس در آکسفورد انگلستان تاسیس کرد. در آن زمان این شرکت نمادی برای خودروهای اسپرت انگلیسی بود. از زمان تاسیس ام جی، این شرکت دائماً دست به دست چرخید، سال 1935 به Morris Motors فروخته شد و بعد چند سالی زیر نظر British Motors بود. سپس در سال 1982 شرکت Austin Rover مدیریت آن را پذیرفت و در سال 1994 به تملک ب ام و درآمد و در نهایت سال 2005 به دو کمپانی چینی به نام SAIC و Nanjing سپرده شد.
طراحی و توسعه خودروهای امجی به ترتیب در لانگ بریج انگلستان و شانگهای چین انجام شده و سپس در چین ساخته میشوند. خودروهای ام جی با ارائه با مدل های MG B و... در ایران حضور پیدا کردند. در سال 1388بود که شرکت مدیا موتورز طی مذاکره و توافقی با مالک ام جی، سایک، موفق شد نمایندگی این برند را در ایران دریافت کند تا خودروهای جدید ام جی را وارد کشور کند. مدیاموتورز خودروهای 550، 6، 3، 350، GS و Gt را به ایران وارد کرد، بعد از آن ام جی برای تولید خودروهایش در ایران با شرکت صنعت خودروی آذربایجان به توافق رسید و مونتاژ MG 360 در تبریز آغاز شد. ام جی برای این که بتواند در ایران حضوری گسترده ای داشته باشد، قصد داشت با خودروسازی فردا نیز همکاری کند که هنوز هم این همکاری با عرضه MG RX5 به نتیجه نرسیده است.
ام جی آر ایکس 5 (MG RX5) آخرین کراساوور امجی موجود در بازار ایران است که سال 1397 توسط خودروسازی فردا در ایران معرفی شد. قرار بود همکاری های گسترده ای میان این شرکت با ام جی و مالک آن، یعنی سایک موتور صورت پذیرد تا علاوه بر rx5، محصولات دیگری از این شرکت به بازار ایران عرضه شود. اما با اعمال مجدد تحریم ها همکاری ها متوقف شد تا در نهایت بعد از ترک ایران توسط MG، شاهد تولید تعداد انگشت شماری از rx5 بودیم.
پلتفرم و قوای فنی RX5 MG مشابه MG GS است، با این تفاوت که متریال بهتری در کابین این خودرو استفاده شده است، ام جی آرایکس 5 با داشتن پیشرانه توربوی حدودا 220 اسب بخاری خود، از نظر قوای حرکتی حریف قدری برای بسیاری از کراس اور های محبوب در بازار ایران محسوب می شود. امکانات و کیفیت این خودرو نیز در سطح قابل قبولی قرار دارد، اما پاشنه آشیل آن، تیراژ بسیار پایین، بازار دست دوم و محدودیت خدمات پس از فروش ضعف های آن می باشند.
مزایای ام جی RX5
- ایمنی مناسب
- طراحی به روز
- امکانات مناسب
- کابین باکیفیت و دلنشین
- اشتراک قوای فنی با ام جی GS
- پیشرانه توربوشارژ نسبتا توانمند
- سیستم انتقال قدرت دودیفرانسیل
معایب ام جی RX5
- قیمت بالا
- لگ موتور توربوشارژ
- واردات بسیار محدود
- وضعیت نامعلوم خدمات پس از فروش
می توانید خودروهای زیر را نیز بررسی کنید: