خودرو های مشابه
گالری تصاویر
اطلاعات کالاهای مصرفی :
نقد و بررسی تخصصی رانا LX
رانا در بهار سال 1397 به بازار کشورمان عرضه شد و مورد استقبال بسیاری از افراد قرار گرفت. رانا مجهز به یک موتور TU5 4 سیلندر خطی 1.6 لیتری 16 سوپاپ است که می تواند 105 اسب بخار قدرت در 5800 دور در دقیقه و 142 نیوتن متر گشتاور در 4000 دور در دقیقه تولید کند. این نیروی تولید شده توسط یک گیربکس 5 دنده دستی به چرخ های جلو منتقل می شود. موتور رانا LX استاندارد آلایندگی یورو 4 را دارد. مصرف سوخت آن در جاده معادل 5.4 لیتر به ازای هر 100 کیلومتر و در حالت ترکیبی 6.6 لیتر به ازای هر 100 کیلومتر محاسبه شده است. بر اساس اعلام شرکت ایران خودرو، رانا میتواند در عرض 12 ثانیه از 0 به 100 کیلومتر بر ساعت برسد. همچنین حداکثر سرعت این خودرو برابر با 189 کیلومتر بر ساعت می باشد. ابعاد رانا برابر با 4292 میلی متر طول، 1684 میلی متر عرض، 1453 میلی متر ارتفاع و 2445 میلی متر طول بین دو محور است که جزء دسته سدان های کامپکت قرار می گیرد. وزن خالص این خودرو در شرایط بدون سرنشین، با سوخت پر و بدون تجهیزات اضافی برابر با 1109 کیلوگرم است.
پیشرانه خوب رانا LX
کمتر کسی هست که موتور TU5 را نشناسد. پیشرانه ای که در خودروهای پژو پارس، 206 و 405 SLX مورد استفاده قرار گرفت و به خاطر شتاب ، قدرت خوب و مصرف کمی که داشت مورد توجه بسیاری از خریداران قرار گرفت. همان طور که گفتیم رانا LX مجهز به یک موتور TU5 4 سیلندر خطی 1.6 لیتری 16 سوپاپ است که می تواند 105 اسب بخار قدرت در 5800 دور در دقیقه و 142 نیوتن متر گشتاور در 4000 دور در دقیقه تولید کند. این خودرو از سیستم انژکتوری «پاشش چند نقطهای» بهره می برد. از طرفی در قسمت منیفولد ورودی، محل سنسور منیفولد و نوع جرقه کویل تغییراتی داشته است.
طراحی ظاهری رانا LX
طراحی رانا مشابه پژو 206 صندوق دار است. این خودرو طراحی خوب و قابل قبولی دارد. بخش جلویی خودرو به زیبایی طراحی شده است. چراغ ها با جلوبندی پنجره به خوبی هماهنگ شده اند. روی کاپوت دو خط قرار دارد و کناره های خودرو مشابه پژو 206 صندوق دار است. اما بخش پشتی این خودرو با پژو 206 صندوقدار فرق دارد و ارتفاع آن بیشتر شده است. دو چراغ مه شکن هم روی سپر قرار دارند.
ترمزهای قوی و ایمنی خوب رانا LX
رانا LX در چراغ های جلو و عقب از ترمزهای دیسکی بهره می برد. اما ترمز جلویی آن از نوع دیسکی خنک شونده می باشد. این خودرو هم مثل تمام خودروهای داخلی دیگر توسط هیچ مرکزی از نظر ایمنی مورد بررسی قرار نگرفته است. از تنها امکانات و تجهیزات ایمنی این خودرو می توان به کیسه هوای ایمنی راننده و سرنشین جلو، سیستم ترمز ضد قفل ABS، سیستم توزیع الکترونیکی نیروی ترمز EBD، سیستم هشدار دهنده مرکزی ورود غیر مجاز، سیستم ضد سرقت (ایموبلایزر)، سیستم عیب یابی هوشمند (مالتی پلکس)، هشداردهنده موانع عقب، کمربندهای ایمنی جلو با قابلیت تنظیم ارتفاع، قفل مرکزی با ریموت کنترل و چند مورد دیگر اشاره کرد. رانا LX اولین و تنهاترین خودروی ایرانی با استاندارد محافظت از عابر پیاده (Pedestrian impact) هنگام تصادف است.
امکانات رفاهی رانا LX
رانا LX آپشن ها و تجهیزات خوبی را در اختیار مالکان خود قرار می دهد. امکانات رفاهی این خودرو عبارتند از:
- پخش MP3.
- تریم مشکی.
- چراغ خطر سوم.
- فرمان هیدرولیک.
- بلندگوهای جلو و عقب.
- رینگ فولادی 14 اینچ.
- چراغ مه شکن جلو و عقب.
- سیستم کنترل بخار بنزین.
- تنظیم آینههای جانبی برقی.
- صفحه نمایشگر روی داشبورد.
- آینه روی آفتابگیر سمت شاگرد.
- بازکن قفل در صندوق عقب از داخل.
- شیشه بالابر درهای جلو و عقب برقی.
- صندلی راننده با قابلیت تنظیم ارتفاع.
- ستون فرمان جمع شونده (تلسکوپی).
- تنظیم زاویه نور چراغهای جلو از داخل.
- پشت سری صندلیهای جلو با تنظیم ارتفاع.
- پشت سری صندلی عقب یکپارچه با صندلی.
- نمایشگر دمای محیط، سیستم روشنایی موقت در محیطهای تاریک.
رانا LX کیفیت سواری بالایی دارد. از نظر شتاب از محصولات خانواده پژو 206 یک سر و گردن بالاتر است. گیربکس این خودرو عملکرد خوبی دارد. طبق اعلام ایران خودرو سیستم تعلیق آن نسبت به 206 هم ارتقا یافته است.
می توانید خودروهای زیر را نیز بررسی کنید: