خودرو های مشابه
گالری تصاویر
اطلاعات کالاهای مصرفی :
نقد و بررسی تخصصی رانا پلاس دنده ای
ایران خودرو در سال 1391 رانا را به عنوان محصول جدید خود معرفی کرد که با استقبال خوبی هم مواجه شد. با این حال فروش آن به پای پژو نمی رسد. رانا پلاس دنده ای به عنوان خودرویی بروز شده که امکانات رفاهی و آپشن های خوبی دارد، به بازار عرضه می شود.
داخل رانا پلاس دنده ای
طراحی بیرونی خودرو و داخل کابین رانا پلاس دنده ای تغییرات قابل توجهی داشته اما با این حال اشتراکات زیادی هم بین نسخه معمولی و پلاس آن به چشم می خورد. با ورود به داخل کابین متوجه تغییرات جدیدی از قبیل غربیلک فرمان و کلیدهای روی آن و صفحه کیلومتر می شوید. در بخش مرکزی یک صفحه نمایشگر دیجیتال بزرگ تر قرار گرفته است. یک نمایشگر دیجیتال هم برای نمایش ساعت، دما و وضعیت خودرو در قسمت بالای داشبورد رانا تعبیه شده است. به کنسول ابزار و پشت اهرم تعویض دنده، فندک ماشین اضافه شده و علاوه بر این خروجی های سیستم تهویه و قاب اطراف کلیدهای کنسول مرکزی در این خودرو تغییر کرده است. صندلی های رانا پلاس دنده ای مشابه طرح 207 است و با روکش های چرمی با جنس بهتری پوشانده شده اند. بدون شک راننده و سرنشینان روی این صندلی ها احساس راحتی بیشتری را تجربه می کنند.
طراحی رانا پلاس دنده ای
در رانا پلاس دنده ای چراغ های جدید پیشانی فرم خود را نسبت به نسخه اصلی حفظ کرده اند؛ اما قاب داخلی تیره شده تا جذاب تر به نظر برسد. در قسمت جلو پنجره یک زنبوری جدید با طراحی جذاب اضافه شده است. در نمای کناری آینه های برقی جدید، چراغ راهنما دارند. دستگیره های درب اتومبیل و زه کنار همرنگ بدنه شده اند. طراحی قاب داخلی چراغ های عقب تغییر کرده اند. همه این تغییرات باعث شد تا در کنار نام رانا یک پلاس (+) قرار گیرد. در سایر بخش ها تفاوتی با نسخه معمولی دیده نمی شود و تنها تغییرات جزئی در رنگ قطعات و چراغ ها به چشم می خورند.
مشخصات رانا پلاس دنده ای
بر اساس اطلاعات به دست آمده از شرکت ایران خودرو ابعاد رانا پلاس برابر است با:
طول کلی 4292 میلی متر
عرض 1684 میلی متر
ارتفاع 1453 میلی متر
و فاصله بین دو محور 2445 میلی متر.
وزن خشک این خودرو نیز برابر با 1109 کیلوگرم می باشد. پیشرانه چهار سیلندر بنزینی این خودرو با حجم دقیق 1587 سی سی می تواند 105 اسب بخار قدرت در محدوده 5800 دور بر دقیقه و 142 نیوتن متر گشتاور در محدوده 4000 دور بر دقیقه تولید کند. نیروی تولید شده توسط یک جعبه دنده 6 سرعته دستی به چرخ های جلو منتقل می شود. حداقل شتاب 0 تا 100 حدودا 12 ثانیه و حداکثر سرعت برابر با 189 کیلومتر بر ساعت گزارش شده است. مصرف سوخت رانا پلاس به ازای کارکرد 100 کیلومتری برابر با 6 لیتر می باشد که با توجه به استانداردهای یورو 5، مصرف سوخت کمتری نسبت به نسخه معمولی با استانداردهای آلایندگی یورو 4 دارد.
امکانات و تجهیزات رانا پلاس دنده ای
از جمله امکانات رفاهی رانا پلاس دنده ای نسبت به نسخه معمولی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- طرح جدید جلو پنجره.
- بهبود مجموعه داشبورد.
- چراغ های جدید جلو و عقب.
- طرح پارچه جدید رودری ها.
- دستگیره و زه جانبی همرنگ بدنه.
- ایزوفیکس برای نصب صندلی کودک.
- کلیدهای کنترلی بر روی غربیلک فرمان.
- روکش های مشابه پژو 207 برای مجموعه صندلی ها.
- آینه های جدید مجهز به راهنما و در نهایت به دسته راهنما و برف پاکن طرح 206.
از جمله تجهیزات ایمنی رانا پلاس دنده ای می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- سنسور عقب.
- سیستم ضد سرقت ایموبلایزر.
- سیستم ترمز مجهز به ABS و EBD.
- کیسه هوای ایمنی برای سرنشینان جلو.
- سیستم عیب یابی هوشمند مالتی پلکس.
- سیستم هشدار دهنده مرکزی ورود غیرمجاز.
سایر امکانات:
- کروز کنترل.
- نمایشگر دمای محیط.
- آینه های برقی جانبی.
- آینه های جدید راهنما دار.
- چراغ های جدید جلو و عقب.
- صندلی راننده با قابلیت تنظیم ارتفاع.
- دستگیره و زه های جانبی همرنگ بدنه.
- کلیدهای کنترلی بر روی غربیلک فرمان.
- سیستم قطع خودکار سوخت هنگام تصادف.
- لوگوی کرومی ایران خودرو بر روی غربیلک فرمان.
رقبای رانا پلاس دنده ای در بازار
از نظر مشخصات فنی تقریبا اکثر محصولات ایران خودرو مشابه هم هستند. موتور رانا پلاس هم با چند محصول دیگر این شرکت مشترک است. بنابراین بیشتر امکانات رفاهی و آپشن های محصولات داخلی هستند که نظر مشتریان را به خود جلب می کند. از آن جایی که پلتفرم خودروی رانا مشابه پژو 206 صندوقدار است، به همین دلیل با خودروی 206 صندوقدار در رقابت است.
می توانید خودروهای زیر را نیز بررسی کنید: