دسته بندی
خودرو های مشابه
گالری تصاویر
اطلاعات کالاهای مصرفی :
نقد و بررسی تخصصی ام وی ام 110 اتوماتیک 4 سیلندر
آخرین تیپ ارائه شده از 3 تیپ نسل اول ام وی ام 110، خودروی ام وی ام 110 4 سیلندر اتوماتیک است که شرکت مدیران خودرو آن را به بازار ایران عرضه کرد. این هاچبک جمع و جور چینی در واقع همان خودروی QQ چری است که از روی دوو ماتیز کپی برداری شده است. البته MVM 110 به هیچ وجه از لحاظ کیفیت ساخت و قطعات بکار برده شده در سطح ماتیز نبود و فاصله زیادی با رقیب با کیفیت کرهای خود داشت. دوو ماتیز هم خودرویی کوچک و شهری بود که با ورود خود به ایران به یکباره طرفداران زیادی پیدا کرد. اما بعد از مدتی دوو از بازار ایران رفت و این فرصت در اختیار چری قرار گرفت تا خودروی در این کلاس در بازار کشور به همگان معرفی شود. از سال 2003 چری QQ روی خط تولید چری قرار گرفت و در سال 1384 توسط مدیران خودرو رونمایی شد.
طراحی ام وی ام 110 اتوماتیک 4 سیلندر
همان طور که گفتیم این هاچبک جمع و جور چینی در واقع همان خودروی QQ چری است که از روی دوو ماتیز کپی برداری شده است. از نمای جلو چراغ ها ساده و به صورت گرد طراحی شده اند. همچنین یک جلو پنجره بسیار کوچک و منحنی بین چراغ های اصلی قرار گرفته که گویی خودرو به شما لبخند می زند. روی سپر هم چراغ های راهنما و مه شکن بیضی شکل و عمودی همراه یک ورودی هوای به چشم می خورد. از نمای جانبی اندازه کوچک تایر و رینگ ها را می بینید و آینه های جانبی که روی درب ها قرار گرفته اند. شیشه ها ابعاد نسبتا بزرگی دارند و شما با یک طراحی ساده ی بدون هیچ خط و خطوطی مواجه هستید. در نمای عقب خودرو باز هم از المان های دایره ای شکل استفاده شده است. چراغ های اصلی گرافیک کاملا ساده ای دارند و تنها خط کرومی بالای جای پلاک به زیبایی تزیین شده است.
کابین ام وی ام 110 اتوماتیک 4 سیلندر
با ورود به کابین خودرو هم با یک فضایی با طراحی دایره ای و بیضی شکل مواجه می شوید. متاسفانه متریال به کار رفته در داشبورد و کابین از جنس پلاستیک خشک است، کیفیت پایینی دارند و با دوام نیستند. با گذشت زمان از فرم افتاده و به صدا می افتد. اولین چیزی که در بخش میانی داشبورد قرار گرفته دریچه های تهویه مطبوع بیضی شکل اند، که بعد آن تنظیمات کاملا دستی سیستم تهویه مطبوع خودرو تعبیه شده و در نهایت یک ضبط ساده قرار دارد. در صورت استفاده شهری از این خودرو، فضا برای چهار سرنشین مناسب است. صندلی های جلو در برگیرندگی خوبی دارند و سرنشینان جلو راحتند. فضای صندلی های عقب جادار نیست. اما چون ام وی ام 110 یک خودروی کوچک شهری است این موضوع طبیعی می باشد.
مشخصات ام وی ام 110 اتوماتیک 4 سیلندر
ام وی ام 110 چهار سیلندر اتوماتیک به یک پیشرانه 4 سیلندر 1.1 لیتری تنفس طبیعی مجهز است که می تواند تنها 68 اسب بخار قدرت و 90 نیوتن متر گشتاور تولید کند. سپس نیروی تولید شده به وسیله ی یک جعبه دنده 4 سرعته اتوماتیک از نوع AMT به چرخ های جلوی خودرو منتقل می شود. جعبه دنده AMT در حقیقت همان جعبه دنده دستی است که با وجود یک ربات عمل کلاچ گیری انجام می شود. همچنین این نوع از جعبه دنده از دیسک و صفحه کلاچ استفاده می کند. حداکثر سرعت این هاچ بک کوچک حدود 140 کیلومتر و مصرف سوخت ترکیبی آن حدود 8 لیتر اعلام شده است.
امکانات رفاهی ام وی ام 110 اتوماتیک 4 سیلندر
ام وی ام 110 امکانات محدودی را در اختیار مالکان خود قرار می دهد که از جمله آن ها می توان به فرمان هیدرولیک، ترمز ABS و EBD، آینه با تنظیم برقی، سیستم پخش MP3، تهویه مطبوع دستی، چراغهای مه شکن جلو و عقب، ایربگ های راننده و سرنشین جلو و شیشه بالابرهای برقی اشاره کرد. از نظر ایمنی نمی توان روی این خودرو حسابی باز کرد. ایربگ و ترمزهای ABS تنها تجهیزات ایمنی آن هستند.
مزایای ام وی ام 110 اتوماتیک 4 سیلندر
- مصرف سوخت مناسب
- رانندگی آسان در شهر های شلوغ و ترافیک
- ایمنی بالاتر نسبت به رقبای خود از جمله پراید
معایب ام وی ام 110 اتوماتیک 4 سیلندر
- ایمنی پایین
- فضای کابین کم
- امکانات رفاهی کم
- مشخصات فنی ضعیف
- بازار دست دوم ضعیف
به طور کلی ام وی ام 110 اتوماتیک 4 سیلندر تنها برای مسافت های کم و درون شهری تدارک دیده شده و برای مسافت های طولانی مناسب نیست. به دلیل معایبی که این خودرو دارد، به آن ارزش خرید پایینی نسبت داده می شود.
می توانید خودروهای زیر را نیز بررسی کنید:
ام وی ام 315 هاچبک اسپرت اکسلنت
ام وی ام 315 هاچبک اسپرت لاکچری
ام وی ام ایکس22 اتوماتیک اسپرت
ام وی ام ایکس22 اتوماتیک اسپرت اکسلنت
ام وی ام ایکس22 اتوماتیک لاکچری
ام وی ام ایکس22 دندهای اسپرت اکسلنت
ام وی ام ایکس22 دندهای لاکچری