گالری تصاویر
اطلاعات کالاهای مصرفی :
نقد و بررسی تخصصی ام وی ام ایکس22 اتوماتیک
مدل خانوادگی تر و در عین حال نسخه ی اسپرت و جوان پسند مدل X33، خودروی امویام X22 است که جهت تسلط بر بازار کراس اوورهای کوچک عرضه شد. این خودرو نسبت به برادر هاچبکش 315 ظاهر جذاب تر و ارتفاع بیشتری دارد و با به کار بردن المان های آفرودی موفق شده دل هوارانش را به دست آورد. این خودرو در تیپ های مختلف و با دو نوع جعبهدنده 4 سرعته اتوماتیک و 5 سرعته دستی به بازار کشور عرضه می شود و فروش خوبی نیز داشته است. شرایط فروش متنوع و گستردگی مناسب مراکز خدماتی، یکی از دلایل استقبال زیاد از X22 است. علاوه بر این بر خلاف رقبایش حضور مستمری در بازار داشته و خریداران نگرانی در خصوص کمبود قطعات یدکی و آینده آن ندارند. از سال 1397 امکانات ام وی ام ایکس22 تکمیل تر گردید و بدین صورت به یک خودروی دوست داشتنی در این رنج قیمت تبدیل شده است.
طراحی ام وی ام ایکس22 اتوماتیک
ظاهر شیک و زیبای ام وی ام X22 برگ برنده آن محسوب می شود. طراحان امویام با ترکیب جاذبههای اسپرت و جوان پسندانه و به کار بردن اِلمانهای آفرودی خودرویی مدرن خلق کرده اند. البته انتظار می رفت قسمت انتهایی بهتر طراحی شود، بخصوص که این قسمت ها با قسمت دماغه اتومبیل هماهنگی چندانی ندارند. اما در مقایسه با رقبا متوجه می شوید که باز هم کارش را درست انجام داده و در قسمت دماغه چراغ های زیبا، جلوپنجره و سپر اسپرت ماشین به خوبی با یکدیگر ترکیب شده اند.
X22 فاصله ی نسبتا زیادی از سطح زمین دارد که باعث فرمان پذیری ضعیف خودرو می شود اما از لحاظ بصری شبیه یک کراس اوور واقعی است. البته باید یاد آوری کنیم که این مورد فقط یک خصلت ظاهری است و در خارج از جاده قابلیتی ندارد.
کابین ام وی ام ایکس22 اتوماتیک
با ورود به کابین ام وی ام ایکس22 نیز با یک طراحی زیبا و اسپرت مواجه می شوید. با وجود این که کیفیت پایین متریال به کار برده شده و آرگونومی نامناسب صندلی ها کمی از حس خوب نشستن داخل خودروی X22 می کاهد اما با بررسی رقبا و رنج قیمتی که دارد، قابل قبول است. رنگبندی اسپرت، نمایشگر بزرگ مرکزی، استفاده از خطوط شکسته و جسورانه و امکانات رفاهی قابل قبولی نظیر سانروف باعث می شود که فضای کلی در مقایسه با رنو ساندرو مدرنتر به چشم بیاید. از ویژگی های جالب دیگر نشانگرهای پشت آمپر است که عقربه سرعتسنج و دور شمار خلاف جهت هم حرکت میکنند؛ این طرح جدید در برخی از خودروها دیده می شود که ممکن است با همه سلیقه ها جور در نیاید. به طور کلی دید راننده به اطراف قابل قبول است و با توجه به این که ارتفاع ماشین بالاست و شیشه های نسبتا بزرگی دارد، راننده به خوبی بر محیط اطراف مسلط است.
مشکل دید کم پشت سر هم با کمک دوربین دنده عقب جبران شده است. فضای کابین برای کاربری یک هاچبک جوانپسند کافی خواهد بود اما برای خانوادههای پرجمعیت ایدهآل نمی باشد؛ عمق محفظه صندوق عقب نیز مناسب است و برای جابجایی وسایل کارآمد می باشد.
معایب ام وی ام ایکس22 اتوماتیک
- کیفیت پایین متریال داخلی
- نامشخص بودن ایمنی خودرو
- ضعف شتاب و کشش بخصوص در نسخه اتوماتیک
می توانید خودروهای زیر را نیز بررسی کنید:
ام وی ام 110 اتوماتیک 4 سیلندر
ام وی ام 315 هاچبک اسپرت اکسلنت
ام وی ام 315 هاچبک اسپرت لاکچری
ام وی ام ایکس22 اتوماتیک اسپرت
ام وی ام ایکس22 اتوماتیک اسپرت اکسلنت
ام وی ام ایکس22 اتوماتیک لاکچری
ام وی ام ایکس22 دندهای اسپرت اکسلنت
ام وی ام ایکس22 دندهای لاکچری