دسته بندی
خودرو های مشابه
گالری تصاویر
اطلاعات کالاهای مصرفی :
نقد و بررسی تخصصی دنا 1700cc
خودروی دنا هم مثل سمند، سورن و ... از روی پلتفرم پژو 405 ساخته شده است. بنابراین می توان گفت که از لحاظ ابعاد فرق چندانی با خودروهای ذکر شده ندارد. با وجود این که ایران خودرو تمام تلاش خود را جهت تغییر در ظاهر دنا کرده است اما هنوز هم نقصهای اسکلتبندی سمند همچون ستون A که مانع دید کافی می شود، در این خودرو به چشم می خورد. در نمای جلو دنا چراغهایی مکعبی می بینید که با جلو پنجره اسپرت و بزرگ این خودرو هماهنگ شده است. در نمای عقب خودرو هم طراحی منحصر به فردی می بینید که متاسفانه هیچ هماهنگی با بخش جلویی خودرو ندارد. نمایی جانبی شما را به یاد طرح قدیمی سمند می اندازد که تنها دستگیره دربها و حجم گلگیرها کمی تغییر یافته است.
کابین دنا 1700cc
داخل خودروی دنا مشابه خودروهای سمند، سورن و پژو پارس است. این موضوع به پلتفرم این خودروها برمی گردد. صندلی های دنا عرض نسبتا کمی دارند و جنس رویه ی آن ها مخملی است. اما برخلاف رویه، صندلی های خشکی دارد که در مسافرت های طولانی آزاردهنده اند. از آپشن های صندلی های دنا می توان به تنظیم برقی در 6 جهت، تنظیم ارتفاع و زاویه پشتسریهای ردیف جلو و قابلیت نصب صندلی کودک اشاره کرد. داشبورد دنا بروز طراحی شده و در طراحی آن از داشبورد هیوندای سوناتا YF الهام گرفته است. اما جنس آن از پلاستیک خشک و نامرغوب است. تجهیزات ایمنی و امکانات رفاهی این خودرو در حد متوسط قرار دارند که از جمله آن ها می توان به ایموبیلایزر، کروز کنترل، 2 کیسه هوا، چراغ نقشهخوان، سیستم تهویه اتوماتیک، ستون فرمان جمع شونده، هشداردهنده موانع عقب، بازکن قفل در صندوقعقب از داخل، سیستم عیبیابی هوشمند (مالتی پلکس)، سیستم مولتیمدیا تصویری لمسی مجهز به رهیاب و ... اشاره کرد.
مشخصات فنی دنا 1700cc
نوع پیشرانه دنا EF7 است که قبلا روی سمند و سورن هم نصب می شدند. این پیشرانهها نسبت به پیشرانههایی مثل XU7 یا XUM نمونههای مدرنتری هستند. در حقیقت پیشرانه EF7 نتیجه همکاری دو شرکت ایپکو و F.E.V آلمان می باشد که به سیستم زمانبندی متغیر سوپاپها (VVT) هم مجهز شده است. در این سیستم مصرف سوخت کاهش می یابد و میزان آلایندگی تا سطح یورو 4 کاهش می یابد. موتور 4 سیلندر 1646 سیسی دنا می تواند 115 اسببخار قدرت در 6000 دور در دقیقه و گشتاوری برابر با 157 نیوتنمتر در 4500 دور در دقیقه تولید کند. نیروی تولیدشده به وسیله یک گیربکس 5 سرعته دستی به چرخهای جلو منتقل میشود. دنا 1258کیلوگرم وزن دارد و طی زمان 13٫5 ثانیه از 0 به سرعت 100 کیلومتر بر ساعت می رسد. این زمان برای خودرویی با این رنج قیمت مناسب نیست. متأسفانه گیربکس دنا با پیشرانه اش هماهنگی کافی ندارد. این موضوع در دورهای بالا مشاهده می شود، علاوه بر این مشکل دیگر شنیدن صدای زوزه در زمان افزایش دور این پیشرانه است که تا حد زیادی به داخل کابین منتقل می شود و شما را آزار می دهد. دنا نسبت به سایر خودروهای همرده عملکرد بهتری دارد و به خاطر داشتن بوستر ترمز و سیستمهایی مثل ABS و EBD اطمینان بیشتری را به راننده منتقل می کند.
دنا سیستم تعلیق و فنربندی خشکی دارد که در طول مسیر رانندگی ضربات زیادی را به کابین خودرو وارد میکند و چون صندلیهای این خودرو هم بسیار خشک است، این ضربات کاملا واضح احساس می شوند و آزار دهنده خواهند بود. بر اساس ادعای شرکت ایران خودرو مصرف سوخت ترکیبی دنا معادل 7.8 لیتر در هر 100 کیلومتر می باشد، اما این عدد چندان صحیح و دقیق به نظر نمی رسد و در عمل مصرف سوخت ترکیبی این خودرو حدودا 9 لیتر در هر 100 کیلومتر است.
می توانید خودروهای زیر را نیز بررسی کنید: