گالری تصاویر
اطلاعات کالاهای مصرفی :
نقد و بررسی تخصصی رنو اسکالا کروک 2013-2014
سه سال از عرضه نسل سوم مگان کروک در بازارهای جهانی می گذشت که شرکت نگین خودرو مدل های 2013 تا 2016 را وارد بازار کرد. مدل های 2013 و 2014 نمونه های قبل از فیس لیفت، اما نمونه های 2015 و 2016 فیس لیفت هستند که تنها نمای جلو آن ها تغییر داده شده است. از لحاظ مشخصات فنی و امکانات رفاهی هم تفاوتی با نسخه هاچبک 2 لیتری اسکالا ندارند!
تغییر نام و عملکرد نامناسب در نحوه تبلیغات شرکت نگین خودرو باعث شد خودرو اسکالا کروک حتی با داشتن ویژگی های شایسته مورد توجه قرار نگیرد. اسکالای کروک در باطن خود کلاس اسپرت ندارد و از آن به عنوان یک کروک خانوادگی و اقتصادی یاد می شود. البته در حال حاضر قیمت آن در ایران اقتصادی نیست.
جذابیت خاصی در نمای ظاهری رنو اسکالا کروک (رنو مگان کروک) در مقایسه با نسل قبلی وجود دارد. از نمای جلو یک خودروی نسبتا اسپرت است، در حالی که باطنش بر خلاف ظاهرش چندان خوب نیست. روی کاپوت سه خط انحنادار از بالای کاپوت تا قسمت لوگوی رنو جلویی مشاهده می شود که زیبایی آن را دو چندان کرده است. نمای جانبی و عقب خودرو هم طراحی نسبتا محافظه کارانه ای دارد. کلا اسکالا کروک از نظر طراحی نمره قابل قبولی دریافت می کند.
نمای داخلی رنو اسکالا کروک 2013-2014
نمای داخلی اسکالا کروک بر خلاف نسخه های فول آپشن هاچبک (E4) که رنگ کرمی دارند، تنها در یک نسخه و به رنگ مشکی ارائه شده است، فرمان نرم و بسیار خوش دستی دارد. فرمان برقی و حساس به سرعت آن در سرعت های پایین نرم و در سرعت های بالا سفت عمل می کند و حس امنیت بیشتری را به شما القا می کند. صندلی ها راحتند، طوری که در سفرهای طولانی مدت به هیچ وجه اذیت نمی کنند و در 6 جهت به صورت دستی تنظیم می شوند. راننده می تواند صندلی خود را با توجه به گودی کمر تنظیم کند. رنو اسکالا یک نشانگر آنالوگ دور موتور و دو نشانگر دیجیتال نشان دهنده اطلاعات و نمایش سرعت دارد.
امکانات رفاهی رنو اسکالا کروک 2013-2014
از نظر امکانات رفاهی و ایمنی تفاوت خاصی بین نسخه هاچبک E4 و اسکالا کروک دیده نمی شود. از جمله امکانات رفاهی این خودرو می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- سانروف.
- صندلیهای چرمی.
- فرمان متغیر برقی.
- آینههای جانبی برقی.
- سیستم کروز کنترل.
- سیستم مدیریت پیمایش.
- سیستم محدود کننده سرعت.
- سیستم نمایش میزان باد لاستیک.
- سنسور هشدار دهنده موانع عقب.
- صندلی عقب با سیستم ایزوفیکس.
- سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک دوگانه.
- قفل مرکزی اتوماتیک درها هنگام حرکت.
- چراغ های زنون همراه با شیشهشور چراغ.
- برف پاککن خودکار مجهز به سنسور باران.
- سیستم استارت دکمهای و ورد بدون کلید.
- فرمان برقی فوقالعاده نرم و حساس به سرعت.
- چراغ چشمک زن (راهنما) بر روی آینههای جانبی.
- پشت سری عقب با قابلیت تنظیم ارتفاع در سه نقطه.
- فعال شدن اتوماتیک فلاشرها در هنگام ترمز ناگهانی.
- پشت سری ایمنی جهت جلوگیری از آسیب دیدگی گردن.
- سیستم محافظ سر در هنگام واژگونی (safety roll bars).
- سیستم کمکی پارک خودرو (سیستم هشدار دهنده موانع عقب خودرو).
- سیستم صوتی حرفهای (4 بلندگو و 4 توئیتر) و دارای بلوتوث و C-box با قابلیت پخش MP3 ورودی USB و iPod.
مشخصات فنی رنو اسکالا کروک 2013-2014
رنو اسکالا کروک به یک پیشرانه 2 لیتری 16 سوپاپ و 4 سیلندر مجهز است که می تواند 143 اسب بخار قدرت در 6000 دور بر دقیقه و 195 نیوتن متر گشتاور در 3750 دور بر دقیقه تولید کند. این نیرو به وسیله یک گیربکس CVT (با قابلیت تعویض 6 دنده مصنوعی) به چرخ های جلو منتقل می شود و خودروی بیش از 1500 کیلوگرمی اسکالا را بر اساس اطلاعات درج شده در کاتالوگ حدودا طی 11.7 ثانیه به 100 کیلومتر بر ساعت می رساند. توجه داشته باشید در شهری مثل تهران که ارتفاع از سطح دریا نیز دارد، این عدد حدودا 14 ثانیه می باشد که با توجه به کلاس خودرو و این رنج قیمت قابل قبول به نظر نمی سرد. می توان گفت در مقایسه با نسخه هاچبک اسکالا حدود 1.5 ثانیه کندتر عمل می کند. مصرف سوخت اسکالا به صورت ترکیبی 7.8 لیتر در هر 100 کیلومتر اعلام شده که در عمل حدودا به 8.5 الی 9 می رسد.
گیربکس و موتور اسکالا کروک اگر چه به خوبی با هم مچ هستند. اما هیجان خاصی را خصوصا در این کلاس و رده قیمتی به راننده و سرنشینان خودرو منتقل نمی کند. شتاب اولیه اسکالا کروک ضعیف ارزیابی می شود. کاش از گیربکس CVT برای اسکالای کروک در این کلاس استفاده نمی شد چون نمی توان شتابگیری اولیه راضی کننده ای داشت. این موضوع از لذت رانندگی کم می کند. پایداری، هندلینگ خوب و ترمزهای مطمئن اسکالا کروک موجب می شود در سرعت های بالا و در پیچ و خم های جاده ای حس امنیت بیشتری داشته باشید و به اطراف پرتاب نشوید. در کل نسخه هاچبک این خودرو برای رانندگی هیجان انگیز مناسب تر است که قیمت ارزان تری هم دارد.
طول، عرض و ارتفاع اسکالا به ترتیب برابر با 4.48 متر ، 1.81 متر و 1.43 متر و فاصله محوری آن 2.61 متر می باشد. بنابراین کابین و فضای سرنشینان عقب در این رنج قیمت جزء بهترین ها به حساب می آید.
ارزش خرید رنو اسکالا کروک 2013-2014
از معایب این خودرو می توان به کولر نه چندان خنک، شتاب اولیه ضعیف، به صدا افتادن کابین در کارکردهای بالا، بازار خرید و فروش و خدمات پس از فروش ضعیف اشاره کرد. در نتیجه رنو اسکالا کروک ارزش خرید بالایی ندارد.
رقبای رنو اسکالا کروک 2013-2014
بی ام و 125i کروک 2010 و بی ام و سری 3 کروک 2008-2009 نزدیک ترین رقبای رنو اسکالا کروک 2013-2014 کروک در بازار خودروی ایران می باشند. جنسیس کوپه و GT86 از دیگر رقبا هستند که آپشن سقف کروک آنها حذف شده و قیمت آن ها کاهش یافته است. با این وجود تمامی رقبا اسکالا کروک از لحاظ فنی و اسپرتی رده بالاترند. در نتیجه معیارهای شماست که تعیین می کند جهت خرید کدام یک را انتخاب کنید.
می توانید خودروهای زیر را نیز بررسی کنید: