گالری تصاویر
اطلاعات کالاهای مصرفی :
نقد و بررسی تخصصی رنو اسکالا ای4 2.0 اتوماتیک 2015-2016
در حقیقت نسل سوم از رنو مگان با نام متفاوت رنو اسکالا در سال 2008 به ایران وارد شد و سپس تحت فیس لیفت قرار گرفت. در فیس لیفت اول، نمای جلو و چراغ ها تغییر کرد که باعث شد بهبود پیدا کند. نگین خودرو اسکالا را در دو مدل به بازار عرضه کرد. طوری که نسخه فیس لیفت آن بیشتر مورد توجه قرار گرفت. قیمت گذاری، خدمات پس از فروش و عملکرد نامناسب واردکننده در تبلیغات موجب شد اسکالا به خودروی موفقی در بازار تبدیل نشود.
اسکالا از لحاظ ظاهری در حد متوسطی قرار دارد نه می توان آن را عالی و نه می توان ضعیف دانست. روی جلو پنجره یک لوگوی رنوی بزرگ قرار دارد و چراغ ها به جلو وصل شده اند. در نمای عقب هم چراغ های تقریبا بزرگی مشاهده می کنید که با فرم کلی بدنه سازگار شده اند.
رنو تلاش زیادی برای زیبا جلوه دادن کابین اسکالا کرده است. یک نمایشگر در مرکز داشبورد به چشم می خورد و ورودی های هوا در قسمت پایین و در وسط قرار دارند. همچنین یکی از نقاط قوت کابین استفاده از تریم دو رنگ و متریال با کیفیت است. با وجود هاچبک بودن این خودرو صندلی های عقب فضای خوبی دارند و نسبت به رقبای خود مثل هیوندای ولوستر و هیوندای i30 شرایط بهتری دارد.
6 کیسه هوا، کروز کنترل، استارت دکمهای، نمایشگر 8 اینچی لمسی، سیستم صوتی Arkamys، آینههای جانبی برقی گرمکن، سنسور پارک جلو و عقب و چراغهای جلو زنون مجهز به شیشه شور و دیلایت اتوماتیک از جمله امکانات اسکالا می باشند.
رنو اسکالا (رنو مگان) با موتورهای مختلفی به بازار عرضه شده است که مدل موجود در ایران مجهز به یک موتور 2.0 لیتری 4 سیلندر توربو بوده و می تواند 143 اسب بخار قدرت و 195 نیوتن متر گشتاور تولید کند. نیروی تولید شده توسط یک جعبه دنده 6 سرعته اتوماتیک به چرخ های جلو منتقل می شود. بنابراین این خودرو مشخصات فنی رضایت کننده ای دارد اما سریع نیست.
هیوندای i30، هیوندای ولوستر، مزدا 3 هاچبک، ، لکسوس CT200H و کیا ریو هاچبک رقبای اسکالا به شمار می روند.
می توانید خودروهای زیر را نیز بررسی کنید: