دسته بندی
خودرو های مشابه
گالری تصاویر
اطلاعات کالاهای مصرفی :
نقد و بررسی تخصصی رنو تندر 90 پلاس دستی
مدیران شرکت ایران خودرو علاقه زیادی به کلمه «پلاس» دارند. بنابراین تصمیم گرفتند در سال 1395 به جای نسل دوم تندر 90، خودرویی که توسط شرکت رنو داچیا در سال 2009 فیس لیت شده بود، به نام تندر 90 پلاس را به بازار عرضه کنند. این خودرو به صورت دستی و اتوماتیک در بازار به فروش می رسد.
تندر 90 پلاس در مقایسه با مدل پایه (تندر90) طراحی بروزتر و جذاب تری دارد و کاملا واضح است که طراحان شرکت رنو تلاش کرده اند تا حد امکان نقاط ضعف گذشته را برطرف و جبران نمایند. از نمای جلو، سپر و چراغها تغییر کردهاند و بخش جلو پنجره خودرو با وجود یک نوار کرومی، شبیه جلو پنجره رنو ساندرو شده است. چراغهای عقب به طور کلی تغییر کرده اند، به گونه ای که به وسیله یک نوار کرومی در بخش پایینی صندوق به یکدیگر متصل میشوند. حجم سپر عقب افزایش یافته و نمای مدرن تری دارد. علاوه بر این شبرنگ و چراغ مه شکن بر روی سپر اضافه و قلاب یدککش مخفی شده است. نمای جانبی خودرو تغییرات چندانی نداشته و فقط زهها و دستگیره دربها همرنگ بدنه شده است. البته فرم آینههای جانبی هم تغییر کرده اند. فضای داخلی تندر 90 پلاس کاملا از رنو ساندرو کپیبرداری شده، بااین حال باز هم ساده و قدیمی است. متاسفانه این خودرو همچنان امکاناتی مثل دوربین، سانروف، کروز کنترل، سیستم مالتی مدیا، ترمزهای دیسکی عقب و سنسور دندهعقب ندارد.
مشخصات فنی رنو تندر 90 پلاس دستی
رنو تندر 90 پلاس دستی (+Renault Tondar 90) به یک پیشرانه (K4M) چهار سیلندر 16 سوپاپ به حجم دقیق 1598 سیسی مجهز است که می تواند 105 اسب بخار قدرت و 140 نیوتنمتر گشتاور تولید کند. نیروی تولیدشده به وسیله ی یک گیربکس 5 سرعته دستی یا 4 سرعته اتوماتیک به چرخهای جلو منتقل میشود تا این خودرو بتواند طی 11 ثانیه (در نسخه اتومات 12.5 ثانیه) از 0 تا 100 کیلومتر بر ساعت برسد. گیربکس AL4 در حقیقت گیربکس نسخه های اتوماتیک تندر 90، رنو ساندرو، پژو 206 و 207 می باشد و لازم است بدانید که این گیربکس مشکلات زیادی مثل ضربه هنگام استهلاک بالا، تعویض دنده، مصرف سوخت بالا، شتاب گیری اولیه ضعیف و کندی عملکرد در حالت ترونیک به همراه دارد؛ مصرف سوخت ترکیبی تندر 90 پلاس به طور رسمی در حدود 8.5 لیتر در حد 100 کیلومتر می باشد.
ارزش خرید رنو تندر 90 پلاس دستی
تندر 90 پلاس استهلاک کمتر اما کیفیت بالاتری نسبت به سایر سدان های هم رده خود دارد. اما قیمت این خودرو در بازار با توجه به امکانات کمی که در اختیار مالک خود قرار می دهد، بسیار بالاست. بنابراین ارزش خرید بالایی ندارد. معمولا در این رنج قیمت پژو 207 اتوماتیک هم به خریداران پیشنهاد می شود.
رقبای رنو تندر 90 پلاس دستی
دنا پلاس توربو، برلیانس H330 1.6 و پژو پارس اتومات اصلی ترین رقبای تندر 90 پلاس به شمار می روند. از بین همه این رقبا برلیانس H330 1.6 و پژو پارس امکانات رفاهی بسیار خوبی دارند. اما اگر به دنبال یک خودروی کم استهلاک و با کیفیت هستید، تندر 90 پلاس گزینه مناسب شماست.
می توانید خودروهای زیر را نیز بررسی کنید: