دسته بندی
خودرو های مشابه
گالری تصاویر
اطلاعات کالاهای مصرفی :
نقد و بررسی تخصصی رنو تندر 90 اتوماتیک
با گذشت 4 سال از آمدن رنو تندر 90 اتوماتیک با اختلاف قیمت 10 میلیون تومان نسبت به نمونه دستی متوجه می شویم که توانسته فروش نسبتا موفقی داشته باشد. با این وجود فراموش نکنید که مدل دنده دستی تندر 90 طرفداران بیشتری دارد و بیشتر هم به فروش می رسد. از نظر طراحی تندر 90 اتوماتیک با نمونه دستی آن تفاوتی ندارد و تنها با هدف پاسخ به نیاز آن دسته از افرادی که به دنبال یک خودروی باکیفیت و اتوماتیک هستند، ساخته شده است. همان طور که می دانید طراحی این خودرو با استانداردهای فعلی همخوانی ندارد، اما باز هم می توانیم نمره قابل قبولی به آن بدهیم. داخل کابین هم ساده طراحی شده است. سرتاسر کابین پلاستیک با کیفیت متوسط به چشم می خورد و همه امکانات موجود در دسترس راننده قرار دارند. از نظر قوای فنی و پیشرانه هم تفاوتی بین مدل دستی و اتوماتیک این خودرو وجود ندارد. رنو تندر 90 اتوماتیک دارای یک پیشرانه 1.6 لیتری است که میتواند 105 اسب بخار قدرت در دور موتور 5750 دور در دقیقه و 140 نیوتن متر گشتاور تولید کند. نیروی تولید شده توسط یک گیربکس 4 دنده اتوماتیک به چرخهای جلو منتقل می شود. شتاب تندر 90 اتوماتیک در حدود 11.7 ثانیه محاسبه شده که تقریبا فرقی با نمونه دنده دستی آن ندارد. همچنین سوخت ترکیبی این خودرو در هر 100 کیلومتر حدود 8.3 لیتر برآورد شده است.
امکانات رفاهی رنو تندر 90 اتوماتیک
این خودرو امکانات رفاهی زیادی ندارد و انتظار می رفت ایران خودرو تندر 90 اتومات را با آپشنهای بیشتر روانه بازار کند. از جمله امکانات رفاهی این خودرو می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- رینگ آلومینیومی.
- صندلی 6 حالته با تنظیم دستی.
- آینههای جانبی برقی با گرمکن.
- چراغهای مه شکن جلو و عقب.
- شیشه بالابر برقی درهای جلو و عقب.
با ورود تندر 90 اتومات به بازار ایران در سال 1392 ایرانی ها به خودروهای اتوماتیک علاقه مند شدند. استهلاک کم، کیفیت فنی بالا، کیفیت ساخت مطلوب و بازار دست دوم پررونق از مزایای این خودرو به شمار می رود.
امنیت رنو تندر 90 اتوماتیک
در سال 2005 تندر 90 موفق شد 3 ستاره از 5 ستاره ایمنی از موسسه یورو انکپ را کسب کند. علاوه بر این طبق گزارش سازمان بازرسی و کیفیت استاندارد ایران تندر 90 یکی از خودروهای باکیفیت بازار کشور به شمار می رود. 2 کیسه هوا، ترمز ABS و سیستم EBD از معدود آپشنهای ایمنی این خودرو هستند.
ارزش خرید رنو تندر 90 اتوماتیک
در سال 1396 مونتاژ تندر 90 اتومات متوقف و تندر پلاس در بازار جایگزین آن شد که در حقیقت نسخه فیس لیفت شده تندر 90 معمولی بود. قیمت خانواده تندر 90 به دلیل رضایتمندی و محبوبیت بالا در بازار کشور به شدت افزایش یافت. به گونه ای که حتی نمونههای کارکرده آن با قیمتهای نجومی در بازار به فروش می رسند. مزیتهای قابل توجه تندر 90 اتومات در مقایسه با معایب اندک آن باعث میشود تا ارزش خرید بالایی برای این خودرو در نظر گرفته شود. در این رنج قیمت پژو 207 دندهای هاچبک هم گزینه خوبی برای خرید است.
رقبای رنو تندر 90 اتوماتیک
از جمله رقبای این خودرو می توان دنا پلاس و پژو پارس اتوماتیک را نام برد که در این میان دنا پلاس طراحی جذاب تر و آپشن های بیشتری دارد.
می توانید خودروهای زیر را نیز بررسی کنید: