دسته بندی
گالری تصاویر
اطلاعات کالاهای مصرفی :
نقد و بررسی تخصصی هایما اس 7 پلاس
در ابتدا هایما S7 با مدل 2 لیتری تنفس طبیعی ارائه شد که موتور آن در برابر رقبا توانایی پایینی داشت و سبب شد تا شرکت ایران خودرو سریعا نسخه هایما S7 توربوشارژ را به عنوان جایگزین وارد بازار کند. موتور هایما S7 توربوشارژ 1.8 لیتری بود که توانایی حرکتی بهتری از خود نشان می داد و کمی فیس لیفت شده بود. به دلیل بازگشت تحریم ها تولید هایما برای چند سال متوقف شد تا این که در سال 1400 مجددا تولید این خودرو آغاز گردید. اما این دفعه هایما S7 پلاس وارد بازار شد. خودرویی که از لحاظ پیشرانه به طور کامل مشابه هایما S7 توربو شارژ است و همان موتور 1.8 لیتری توربو شارژ را دارد و فقط از نظر چند آپشن در داخل خودرو تفاوت دارد.
کابین هایما اس 7 پلاس
داخل کابین این خودرو نسبت به نسخه قبل تغییرات بیشتری داشته است و مهم ترین تغییر آن به بزرگتر شدن ابعاد مانیتور مرکزی خودرو برمی گردد که حالا چیدمانی عمودی با کلید های لمسی دارد. با توجه به این رنج قیمت متریال نسبتا با کیفیتی درون کابین استفاده شده است و نسبت به خودروهای ارزان قیمت داخلی و چینی احساس خوبی به سرنشینان منتقل می کند. اما به هر حال با پلاستیک خشک مواجه هستید و از پوشش چرمی روی سطح داشبورد خبری نیست. برخی از مالکین این خودرو از سر و صدا زیاد کابین گلایه مند هستند.
متاسفانه مشخص نیست این مورد در نسخه پلاس هایما توربو برطرف شده یا خیر؟! از طرفی دیگر هنوز هم سرنشینان عقب با مشکل کمبود فضا مواجه اند. البته قابلیت تنظیم زاویه پشتی صندلی های عقب وجود دارد.
صندلی ها روکشی با رنگ مشکی و دوخت قرمز دارند. قسمت محفظه بار هم برای مسافرت خانوادگی مناسب است.
طراحی هایما S7 پلاس
هایما S7 پلاس طراحی نرم و منحنی شکلی ندارد و بعضی از بخش ها از اروپایی ها کپی شده است، مخصوصا در نمای عقب و فرم خاص چراغ های عقب هایما S7 شما را به یاد المان های شاخص طراحی بی ام و می اندازد. از لحاظ ظاهری هایما S7 پلاس و معمولی تفاوت بسیار اندک دارند، به گونه ای که افراد عادی در خیابان تفاوت این دو خودرو متوجه نمی شوند. آینههای کناری تنها المان جدید S7 پلاس هستند. این آینهها زیباتر و آیرودینامیکتر از آینههای قبلی هستند. همچنین روی گلگیرهای جلو و عقب گل پخش کن نصب شده است و یک لوگو پلاس نیز بر روی درب صندوق عقب قرار داده شده است. از نمای جلو طراحی ساده ای دارد. برخلاف کراس اوورهای جدید چراغ های باریک و جلو پنجره عظیم الجثه ای ندارد. در نمای جانبی گلگیرها به چشم می خورند که کاملا برجسته طراحی شده اند که با خطوط مستحکم کناری حس و حال یک شاسی بلند واقعی را تداعی می کند.
مشخصات هایما S7 پلاس
در بخش فنی هایما اس 7 پلاس با نسخه اصلی تفاوتی ندارد. این خودرو به یک موتور 1.8 لیتری توربو با قدرت 170 اسب بخار و 230 نیوتن متر مجهز است که نیروی تولید شده را توسط گیربکس شش سرعته اتوماتیک به چرخ های جلو منتقل می کند. بر اساس اطلاعات به دست آمده از ایران خودرو با اعمال تغییرات نرم افزاری مصرف سوخت این خودرو حدود یک لیتر کاهش یافته و به مقدار 8.6 لیتر در یکصد کیلومتر رسیده است. پلتفرم هایما S7 به پلت فرم های قدیمی مزدا بر می گردد. این خودرو هندلینگ و سیستم تعلیق مناسب دارد. متاسفانه تست تصادف این خودرو هنوز روشن نیست.
امکانات هایما S7 پلاس
می توان گفت از نظر مشخصات فنی هایما S7 پلاس خودروی کاملی می باشد. این خودرو آپشن های متداولی از ESP و سانروف گرفته تا سیستم کنترل حرکت در سربالایی و دوربین 360 درجه و غیره را دارد. همچنین در نسخه پلاس مانیتور جدید 8 اینچی جایگزین 7 اینچی شده و امکاناتی ساده ای مثل امکان جمع شدن برقی آینه های جانبی، چراغ مخصوص داشبورد، فندک برای سرنشینان عقب به آن اضافه شده است. از دیگر امکاناتی که در نسخه قبلی هایما S7 نیز موجود بودند می توان به فرمان برقی، کنترل کشش، چهارکیسه هوا، تهویه مطبوع اتوماتیک و صندلی برقی راننده اشاره کرد.
رقبای هایما S7 پلاس
این خودرو توسط ایران خودرو به گونه ای قیمت گذاری شده است که ارزش خرید بالایی دارد تا در سگمنت کراس اوورهای نیمه لوکس و اقتصادی قرار گیرد. این خودرو از نظر قیمت به خودروهایی مثل تیگو 5 و ایکس 55 نزدیک است اما از نظر امکانات و عملکرد به خودروهای گران قیمت تری مثل جکX7، تیگو 7 و فیدلیتی شباهت دارد.
می توانید خودروهای زیر را نیز بررسی کنید: