دسته بندی
خودرو های مشابه
گالری تصاویر
اطلاعات کالاهای مصرفی :
نقد و بررسی تخصصی پژو پارس ال ایکس
این خودرو نسخه فیسلیفت و در واقع لوکستر خودروی پژو 405 بود که از نظر ساختاری اختلاف زیادی با آن نداشت. با این وجود به عنوان یک محصول جدید با قیمت بالا به بازار عرضه شد. با گذر زمان رفته رفته پژو پارس با سه چهار نوع پیشرانه مختلف وارد بازار شد. اما در حال حاضر شاهد فروش دو نوع پیشرانه XU7 هشت سوپاپ و موتور TU5 شانزده سوپاپ هستیم. پژو پارس تیوفایو را با کد LX می شناسند که دارای گیربکس 5 دنده دستی BE3 می باشد. از سال 1397 با حذف شدن بعضی از تجهیزات از لیست امکانات استاندارد مانند ترمزهای دیسکی عقب و رینگهای آلومینیومی، این خودرو به حالت سفارشی درآمد.
نمای داخلی پژو پارس ال ایکس (LX)
شرکت ایران خودرو تغییری در بدنه این خودرو اعمال نکرده است اما با طراحی داشبورد جدید تلاش کرده دل مشتریان خود را به دست آورد. با این وجود حتی داشبورد جدید نسبت به سایر خودروهای امروزی قدیمی و ساده به نظر می رسد. رودری های جدید کاملا تغییر کرده اند و جذابیت بیشتر از قبل به خودرو داده اند. رنگ بژی که در تریم داخل کابین می بینید، نظر بسیاری از مشتریان را به خود جلب کرده است. از طرفی پلاستیک های خشک داشبورد و رودری ها ذوق مشتریان را کور می کند. صندوق عقب 470 لیتری و کابین نسبتا جادار باعث شده که این سدان ایران خودرو مسافرتهای بینشهری راحت تری را برای خانواده های ایرانی فراهم آورد.
طراحی پژو پارس ال ایکس (LX)
طراحان شرکت ایران خودرو با اعمال اندک تغییرات در نمای پژو 405 باعث شدند که این خودرو بیش از 20 سال به عنوان یک سدان زیبا به فروش برسد. در بدنه این خودرو المان های چندانی به چشم نمی خورد. تنها اشکال هندسی ساده با خطوط صاف و زوایای شکسته دیده می شود. عمده ترین تغییرات مربوط به رینگ های آلومینیومی و قاب آینه های این خودرو می باشد.
مشخصات پژو پارس ال ایکس (LX)
درون محفظه موتور پژو پارس ال ایکس پیشرانه 16 سوپاپ 1.6 لیتری TU5 پنهان شده است. این موتور 4 سیلندر می تواند 108 اسب بخار قدرت به همراه 142 نیوتن متر گشتاور را توسط گیربکس 5 دنده دستی به محور جلو منتقل کند. همین فرایند باعث شد این سدان خانوادگی 1185 کیلوگرمی، ظرف مدت 13.2 ثانیه از حالت ساکن به سرعت 100 کیلومتر بر ساعت برسد.
تجهیزات پژو پارس ال ایکس (LX)
بر اساس آخرین به روزرسانی های شرکت ایران خودرو تجهیزات این خودرو عبارتند از:
- ایموبیلایز.
- تریم دورنگ.
- دو کیسه هوا.
- تایمر چراغ سقف.
- سنسور دنده عقب.
- غربیلک فرمان چرمی.
- قفل مرکزی با ریموت.
- دماسنج روی داشبورد.
- قفل میکروسوییچی درها.
- قطعات دکوراتیو طرح چوب.
- ترمز دیسکی عقب سفارشی.
- تنظیم برقی پشتی صندلی جلو.
- شیشه بالابر برقی درهای جلو و عقب.
- آینههای تاشونده برقی همراه با راهنما.
- بازکن درب صندوق عقب از داخل اتاق.
- ترمزهای دیسکی خنک شونده جلو همراه با ترمز ضدقفل ABS و EBD.
- سیستم اخطار سرقت ساده با استفاده از بوق خودرو بجای آژیر دزدگی.
- آگاه کردن راننده از وضعیت باز و بسته شدن درب خودرو توسط چراغ های راهنما و چراغ سقفی و LED داخل جلوآمپر.
- کلاس سیستم اتولاک (قفل شدن درها پس از حرکت)، مستر لاک ( قفل و باز شدن درها با یک دکمه) ، اتوفلاشر (روشن شدن فلاشرها در ترمزهای شدید با کاهش ناگهانی سرعت) و سیستم مالتی پلکس.
رقبای پژو پارس ال ایکس (LX)
از جمله رقبای پژو پارس ال ایکس می توان تندر 90، دنا معمولی، پژو 206 صندوقدار، سمند سورن و برلیانس H230 را نام برد.
می توانید خودروهای زیر را نیز بررسی کنید: