دسته بندی
خودرو های مشابه
گالری تصاویر
اطلاعات کالاهای مصرفی :
نقد و بررسی تخصصی پژو پارس دوگانه سوز
از سال 1378 تا به امروز طراحی پژو پارس دستخوش تغییرات نشده و همچنان ظاهر قدیمی خود را حفظ کرده است. اما نمای کابین در سال 1393 تغییر کرد. این امر باعث شد تا کابین پژو پارس دوگانه سوز زیباتر به نظر برسد. با گذشت زمان از کیفیت ساخت کابین هم کم شد. پارس دوگانه سوز از یک پیشرانه 1.8 لیتری 4 سیلندر موسوم به XU7JP/L3 بهره می برد که قادر است در حالت بنزین 100 اسب بخار قدرت و 153 نیوتن متر گشتاور تولید کند. اما در حالت گاز 85 اسب بخار و 135 نیوتن گشتاور تولید می کند. طبق ادعای شرکت ایران خودرو پژو پارس دوگانه سوز قادر است در زمان 13.8 ثانیه از حالت ساکن به 100 کیلومتر بر ساعت برسد. این زمان نسبت به سایر مدل ها کمتر است. میزان مصرف ترکیبی برای بنزین 9.1 لیتر و برای گاز 31.3 لیتر در هر 100 کیلومتر می باشد. پژو پارس دوگانه سوز مثل سایر مدل ها آپشن و امکانات رفاهی زیادی ندارد. از جمله این آپشن ها می توان به تهویه اتوماتیک، چراغ نقشه خوان، سنسور دنده عقب و تنظیم دستی صندلی جلو و کلیدهای کنترل سیستم صوتی روی فرمان اشاره کرد. خرید این خودرو به افرادی توصیه می شود که نمی خواهند هزینه زیادی بابت بنزین بپردازند و شغل آن ها مسافربری است. توجه داشته باشید که مخزن CNG درون صندوق عقب فضای زیادی را می گیرد و برای سفرهای خانوادگی مشکل ایجاد می کند. از مزایای این خودرو می توان به دسترسی آسان به قطعات یدکی و مقرون به صرفهتر بودن استفاده از CNG نسبت به بنزین اشاره کرد. معایب این خودرو نیز عبارتند از: طراحی ساده، ایمنی پایین، پلتفرم قدیمی، نبود آپشن، عدم هماهنگی پیشرانه با سوخت CNG و کیفیت بد متریال کابین.
تجهیزات ایمنی پژو پارس دوگانه سوز
چه پارس دوگانه سوز چه مدل های دیگر پارس توسط هیچ موسسه ای مورد بررسی قرار نگرفته است. ترمزهای عقب این خودرو همچنان از نوع کاسه ای می باشد. این موضوع نشان می دهد در طی این سال ها حتی تجهیزات ایمنی بروزرسانی نشده اند. ترمز ABS، سیستم EBD، دو کیسه هوا برای راننده و سرنشین جلو و یموبیلایزر تنها تجهیزات ایمنی پژو پارس دوگانه سوز است.
ارزش خرید پژو پارس دوگانه سوز
اختلاف قیمت کارخانه و بازار این خودرو به قدری است که با توجه به معایب و امکاناتی که دارد منطقی به نظر نمی رسد. بنابراین ارزش خرید پایینی برای آن در نظر گرفته شده است. اگر به خودروهای هاچبک علاقه دارید، در این رنج قیمت پژو 206 تیپ 5 گزینه دوست داشتنی و خوبی برای خرید است.
رقبای پژو پارس دوگانه سوز
دنا تیپ 1، پژو 206 صندوقدار و سمند سورن در این رده قیمتی رقبای پژو پارس دوگانه سوز به شمار می روند. همگی این رقبا از مزایایی همچون بازار خرید و فروش پررونق و دسترسی آسان به قطعات یدکی برخوردارند. در این میان دنا تیپ 1 به دلیل فضای باز کافی، طراحی بروز و آپشنهای متنوع دیگر نسبت به بقیه برتری دارد.
می توانید خودروهای زیر را نیز بررسی کنید:
پژو پارس ای ال ایکس ایکس یو ام